Vejgaard Cykelmotion

Tilmelding til FusionSport MTB-O Vintercup 2018-19


Dato og tid

Lørdag d. 27. oktober 2018 kl. 12:00 til Lørdag d. 9. marts 2019 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 8. marts 2019 kl. 16:00

Sted

Nordjylland
Nordjylland
9000 Nordjylland
Denmark

Arrangør

Vintercupnord
mail@vintercupnord.dk

FusionSport MTB-O Vintercup består af seks afdelinger. Alle afdelinger afvikles lørdage kl. 12.00. Yderligere information om mødested, opdateret information om løbet og de enkelte afdelinger, findes på løbets hjemmeside: http://vintercupnord.dk/.

Tilmelding og priser:

Priser:
-Forhåndstilmelding alle afdelinger senest tirsdag d. 23. okt kl. 16.00: 450,- kr. pr. person/900,- kr. pr. hold (to deltagere).
-Forhåndstilmelding enkelt afdeling senest tirsdagen før kl . 16.00: 100,- kr. pr. person/200,- kr. pr hold.
-Forhåndstilmelding enkelt afdeling senest fredagen før kl . 16.00: 125,- kr. pr. person/250,- kr. pr hold.
-Eftertilmelding på dagen til een afdeling: 150,- kr pr. person/300,- kr. pr hold.

Bemærk at der i år også er en mulighed for tilmelding til en enkelt afdeling helt frem til fredag eftermiddag. Dette for at gøre tilmeldingen nemmere for arrangøren. Eftertilmelding på dagen sker ved fremmøde i startområdet seneste kl. 11.00 - husk kontanter eller MobilePay.

Bemærk følgende vedr. tilmeldingen:

  • holdet tilmeldes samlet – navne på begge ryttere angives og betales via een tilmelding/billet. Benyt 'tillægsydelse' under tilmeldingen til højre på siden og skriv navnet på din makker. Kører du alene, vælges  solo.
  • Ved tilmelding til enkeltafdelinger anføres et tidligere tildelt 2018-19 holdnummer på tilmeldingen (dette af hensyn til pointsammentællingen i den gennemgående stilling). Holdnummeret findes i resultatlisten fra en tidligere afdeling i årets løbsserie.


Startlister:

Startlisten med forhåndstilmeldte offentliggøres på hjemmesiden senest 2 dage inden den pågældende afdeling. Øvrige tilmeldte/eftertilmeldte får starttiderne efter de forhåndstilmeldte og offentliggøres på startlister ophængt i startområdet.

 

Framelding og afbud:

Annullering af tilmeldingen og tilbagebetaling af tilmeldinggebyret er muligt indtil udløbet af tilmeldingsfristen til alle afdelinger; benyt det i bekræftelsesmailen tilsendte link ved afmelding. Der ydes ikke refusion/forholdsmæssig tilbagebetaling, hvis man er tilmeldt alle afdelinger, og bliver forhindret i at deltage i en eller flere afdelinger.


Ønsker en rytter/hold at skifte makker, registreres dette som et nyt hold i det samlede resultat. Den nye rytter kan altså ikke overtage pladsen på et eksisterende hold, og skal, hvis vedkommende ikke allerede er tilmeldt, tilmelde sig via tilmeldingssiden.
 
Øvrige ændringer for en afdeling aftales direkte med arrangøren af den pågældende afdeling; kontaktinformationen til arrangøren findes på hjemmesiden under den enkelte afdeling.

Er man forhåndtilmeldt og bliver forhindret i at deltage, bedes man sende afmelding via Facebookgruppen: https://www.facebook.com/search/top/?q=fusionsport%20mtb-o%20vintercup%202018%2F19 eller via email direkte til dagens arrangør (se hjemmesiden: http://vintercupnord.dk/).

Kontaktinformationer til arrangør

Vintercupnord
mail@vintercupnord.dk