Vejgaard Cykelmotion

Tilmelding til FusionSport MTB-O Vintercup 2017-18


Dato og tid

Lørdag d. 28. oktober 2017 kl. 12:00 til lørdag d. 17. marts 2018 kl. 16:00

Tilmeldingsfrist

Tirsdag d. 13. marts 2018 kl. 18:00

Sted

Nordjylland
Nordjylland
9000 Nordjylland
Denmark

Arrangør

Vintercupnord
mail@vintercupnord.dk

FusionSport MTB-O Vintercup består af seks afdelinger. Alle afdelinger afvikles lørdage kl. 12.00. Første afdeling 28 okt 2017 i Fjerritslev. Yderligere information om datoer, tidspunkt, mødested, opdateret information om løbet og de enkelte afdelinger, findes på løbets hjemmeside: http://vintercupnord.dk/.

Tilmelding og priser:

Priser:
-Forhåndstilmelding alle afdelinger: 425,- kr. pr. person/850,- kr. pr. hold (to deltagere).
-Forhåndstilmelding enkelt afdeling: 100,- kr. pr. person/200,- kr. pr hold.
-Eftertilmelding på dagen til een afdeling: 125,- kr pr. person/250,- kr. pr hold.

Tidsfrist for samlet tilmelding til alle seks afdelinger er lørdag den 21/10-2017 kl. 18.00. On-line forhåndtilmelding til en enkelt afdeling skal ske senest tirsdag kl. 18.00 i ugen inden den pågældende afdeling. Eftertilmelding på dagen sker ved fremmøde i startområdet seneste kl. 11.00 - husk kontanter eller MobilePay.

Bemærk følgende vedr. tilmeldingen:

  • holdet tilmeldes samlet - begge ryttere angives og betales via een tilmelding/billet. Benyt 'tillægsydelse' under tilmeldingen til højre på siden og skriv navnet på din makker. Kører du alene, vælges solo.
  • Ved tilmelding til enkeltafdelinger anføres et tidligere tildelt 2017-18 holdnummer på tilmeldingen (dette af hensyn til pointsammentællingen i den gennemgående stilling). Holdnummeret findes i resultatlisten fra en tidligere afdeling i årets løbsserie.


Startlister:

Startlisten med forhåndstilmeldte offentliggøres på hjemmesiden senest 2 dage inden den pågældende afdeling. Øvrige tilmeldte/eftertilmeldte får starttiderne efter de forhåndstilmeldte og offentliggøres på startlister ophængt i startområdet.
 
Framelding og afbud:

Annullering af tilmeldingen og tilbagebetaling af tilmeldinggebyret er muligt indenfor tilmeldingsfristens generelle udløb; benyt det i bekræftelsesmailen tilsendte link. Startgebyret tilbagebetales såfremt annullering sker indenfor tilmeldingsfristens generelle udløb. Der ydes ikke refusion/forholdsmæssig tilbagebetaling, hvis man er tilmeldt alle afdelinger, og bliver forhindret i at deltage i en eller flere afdelinger.


Ønsker en rytter/hold at skifte makker, registreres dette som et nyt hold i det samlede resultat. Den nye rytter kan altså ikke overtage pladsen på et eksisterende hold, og skal, hvis vedkommende ikke allerede er tilmeldt, tilmelde sig via tilmeldingssiden.
 
Øvrige ændringer for en afdeling aftales direkte med arrangøren af den pågældende afdeling; kontaktinformationen til arrangøren findes på hjemmesiden under den enkelte afdeling.

Er man forhåndtilmeldt og bliver forhindret i at deltage, er det, af hensyn til de øvrige deltagende hold, god stil at melde afbud, i så god tid som muligt, til dagens arrangør. Således at de forhåndstildelte starttider kan tildeles andre hold og vi dermed kan optimere afviklingen af løbet.

Kontaktinformationer til arrangør

Vintercupnord
mail@vintercupnord.dk